Com 9 Estudi és una consulta de fisioteràpia i d’exercici terapèutic situada al barri
del Pla de l’Avellà de Cabrera de Mar, a la comarca del Maresme.
Hi trobaràs un espai amb molt bon ambient, tranquil i familiar.
Disposa de 100m2 amb 2 sales de fisioteràpia, una sala polivalent de 50m2 on es realitza les classes
tant grupals com individuals, els tallers… i amb un sala vestuari amb dutxa i guixetes.

  • Com 9 Estudi a Cabrera de Mar, Maresme
  • consulta de fisioteràpia i d’exercici terapèutic a Cabrera de Mar
  • consulta de fisioteràpia i d’exercici terapèutic a Cabrera de Mar

NATÀLIA FERNANDEZ

FISIOTERAPETUA ESPECIALITZADA EN SÒL PELVIÀ

M’encanta poder acompanyar a la dona en les diferents etapes de la vida. A més a més, disposo de les eines necessàries per educar al pacient per una bona higiene postural, per tractar el dolor en diferents zones , per valorar i si cal ajudar a que l’abdomen torni a treballar correctament… i un llarg etcètera. Exerceixo tant la teràpia individual a la consulta com la teràpia grupal en diferents modalitats: pilates springboard, gimnàstica hipopresiva i gimnàstica grupal en embaràs i en etapa postpart.

M’encanta la meva feina, em sento super agraïda que em deixeu acompanyar-vos i créixer cada dia una mica més a nivell personal i professional.

DANIEL GONFAUS

FISIOTERAPETUA I ENTRENADOR PERSONAL

Amb més de 15 anys d’experiència treballant en el món del fitness i la fisioteràpia, el meu principal objectiu és ajudar a les persones a millorar la seva qualitat de vida a través de l’exercici físic i la fisioteràpia.

Amb els anys m’he especialitzat en Fisioteràpia esportiva i readaptació, mobilitat funcional, teràpia manual, punció seca i pilates springboard. Disposo d’un ventall d’ eines per ajudar-te a prevenir i tractar lesions, perquè tornis el teu esport després d’una lesió, per ensenyar-te a realitzar els exercicis amb la tècnica correcte, perqué aconsegueixis una bona salut articular i prenguis més consciència del teu cos.

Gaudeixo del meu dia a dia combinant les meves dues grans passions: l’esport i la fisioteràpia.

Any rere any seguim amb formació continuada per estar actualitzats i poder oferir un ventall ampli de possibilitat als nostres pacients per tractar les seves dolències.

Com 9 Estudi és el nostre projecte, fet amb molt d’amor i il·lusió. Volem que et sentis com a casa: còmoda, confortable, a gust… I que cada vegada que surtis d’un tractament de fisioteràpia, d’ una classe de pilates o d’una sessió d’ hipopressius… surtis com nou!

Què diuen els nostres clients?

Per nosaltres el valor i la opinió que tenen els nostres clients del nostre centre és molt important. Volem que els nostres pacients estiguin satisfets amb el resultat obtingut.

“Simplement Excel.lent. Tant la Natàlia com el Dani són dos grans professionals i, a més molt bones persones. Et fan sentir bé. Les classes són molt personalitzades d’acord al nivell de cadascú i l’ambient és molt relaxat i de bon rotllo. El recomano al 100%. Et posaràs en forma i t’ho passaras molt bé.”

Raquel Hernández

“La Natàlia i el Dani son maravellosos…amb ells avanço i progresso molt en la meva rehabilitació, i em sento com a casa. Son comprensius, generosos i fan la seva tasca amb molt d’amor i professionalitat. Per mi, ha estat un molt bon descobriment i una gran millor a per la meva salut i la meva mobilitat! De ben segur que si aneu a Com 9 Estudi, us ajudaràn tan com a mi! No dubteu en anar-hi!.”

Dolors Mares

“L’equip de Com 9 estudi són encantadors, m’han fet gaudir de les classes de pilates i sentir-me en forma. Amb tots els exercicis dirigits de la Natàlia he tingut un molt bon embaràs, i estic preparada pel part. Ho recomanaria a tothom, salut i somriures assegurats!”

Cristina Miró